Squaren toimitusjohtaja Jack Dorsey sanoo, että Bitcoinilla on avaimet turvallisuuteen

Hän käytti myös aikaa keskustellakseen siitä, kuinka Blockchainsin kautta tallennettu sisältö muuttuu tehokkaasti muuttumattomaksi.

Oslo Freedom Forum, ihmisoikeussäätiön eli HRF: n alla toimiva tapahtumapohjainen yhteisö, isännöi Square-konsernin toimitusjohtaja Jack Dorseyä nopeasti haastatteluun YouTubessa.

Toimeksiannon aikana toimitusjohtaja puhui positiivisesti salauksen suurimmasta omaisuuserästä, Bitcoinista ( BTC )

„Esimerkiksi Bitcoin Trader koko henki on tarjota luotettava järjestelmä epäluottamassa ympäristössä, joka on Internet“, Dorsey kertoi isännälle ja HRF: n presidentille Thor Halvorssenille haastattelussa , joka julkaistiin 25. syyskuuta.

Dorseyn kommentti tuli keskellä keskustelua turvallisuudesta ja keinoista suojella ilkeitä puolueita vastaan. „Uskon pohjimmiltaan, että turvallisuutta ei voida koskaan täydentää“, hän sanoi. „Se on jatkuva työntö olla 10 askelta hyökkääjiesi edessä.“

Mitä tulee Twitteriin, joka on myös Dorseyn johtama foorumi, hän mainitsi useita hyödyllisiä tapoja pitää etumatka hyökkääjiin nähden, mukaan lukien yrityksen sisäisen itsetuntemuksen tunne omasta turvallisuudestaan ​​ja erilaisista ulkoisista oivalluksista. Hän mainitsi myös oikean yrityskehyksen valitsemisen – „Varmista, että rakennamme oikeat suojatut järjestelmät alustallemme, jotta voimme luottaa epäluotettavaan ympäristöön“, kuten hän sanoi.

Syötä Bitcoin

Dorsey käytti hyödykettä ja sen tekniikkaa esimerkkinä tuoreista teknologisista innovaatioista, jotka tasoittavat tietä turvallisuuden lisäämiselle, jolloin luottamus on vähemmän tärkeä osa. Hän mainitsi myös sen käsitteen ja merkityksen, että yksilöt pystyvät pitämään omat pääsyominaisuutensa ja avaimet, kuten Bitcoinista näkyy.

Myöhemmin haastattelussa Dorsey kuvasi myös lohkoketjua ja hajauttamista muuttavan verkkosisällön maisemaa, jota lukuisat osapuolet isännöivät keskitettyjen yksiköiden sijaan. „Blockchain ja Bitcoin viittaavat tulevaisuuteen ja osoittavat maailmaan, jossa sisältö on olemassa ikuisesti, missä se on pysyvää, missä se ei katoa, missä se on ikuisesti jokaisessa siihen liitetyssä solmussa“, hän selitti.

Dorsey on myös aiemmin puhunut positiivisesti Bitcoinista, kuvailemalla usein hyödykkeen potentiaalia .